16 lokakuuta 2016

Kiirettä ja arvonta!

Huh, viime viikkoina blogimaailma on meinannut jäädä ihan tyystin kaiken muun elämän jalkoihin. Syksy on mennyt vauhdilla ja kohta on jo marraskuu! Olen saanut melko hyvin sipulit maahan, tänään on tarkoitus istuttaa vielä loput ale-hankinnat maan poveen odottamaan kevättä. Kunhan ehdin ja saan aikaiseksi, teen postauksen tämän syksyn hankinnoistani.

Aulangon puistometsästä

Puutarhassa on siirrytty kukkien ihastelusta ränsistyneiden kasvustojen leikkaamiseen ja haravointihommiin. Lyhdyin ja callunoin olen koittanut piristää yhä ankeammaksi käyvää maisemaa. Meikäläinen on kukkaihminen, joten aina tämä vaihe vuodesta vetää jollain tavalla apeaksi. Toisaalta puutarharyytymys oli jo sitä luokkaa, että lepotauko tekee varmasti terää. Syksyn piristykseksi päätin järjestää myös pienen arvonnan. Arvon kaikkia puutarhaihmisiä viihdyttävän kirjan: Puutarhurin syksy ja talvi. Kirjan ovat kirjoittaneet Leena Luoto, Tiina Klemettilä ja Heikki Luoto. Sivuja kirjassa on muhkeat 166.
Kirjasta kerrotaan seuraavaa:
Puutarhurin syksy ja talvi kulkee vuodenaikojen mukana syksyn kukkaistutuksista joulun koristuksiin ja kevään rakenteluprojekteihin. Käytännössä testatut ohjeet kylmän ajan pihatöistä ja ihana näprääminen omalle pihalle ja parvekkeelle on koottu samaan upeasti kuvitettuun kirjaan. Kranssien, köynnöstukien ja monien muiden pihan kaunistusten materiaalit löytyvät omasta pihasta. Tavallisessa puutarhanhoidossa tarvittavat kädentaidot riittävät kaikkien ohjeiden toteuttamiseen. 
 
 


Arvontaan pääset osallistumaan seuraavasti: Olemalla blogini kirjautunut lukija, saat yhden arvan. Voit liittyä myös nyt, mutta toivottavasti et pelkän arvonnan perässä. Toisen arvan saat, mikäli linkität arvonnasta kertovan kuvan omaan blogiisi. Palkinnon postitan vain Suomeen. 
Aikaa osallistua on  6.11.16 asti.
 
Tämän kuvan voit linkittää blogiisi
 
 Onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti ja mukavia syksyisiä päiviä!
 
 
 

32 kommenttia:

 1. Olen mielellään mukana arvonnassa, ainakin toistaiseksi vain yhdellä arvalla. Tämä tumpelo nimittäin vasta tutustuu siihen miten tuo linkki tehdään :) Jos opin vielä sen väkertämään, niin ihan mielelläni arvontaasi mainostan.

  VastaaPoista
 2. Osallistun kahdella arvalla kivan kirjan arvontaan. Se tulisikin nyt oivaan aikaan, sillä pikkuisen olen ollut ulalla, mitä tehdä, kun puutarhassa tekemiset vähenevät huimaa vauhtia.

  VastaaPoista
 3. Bloggerlukijana mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Hieno palkinto, tuosta voisi olla iloa ja hyötyä pimeään aikaan. Osallistun ilman muuta kahdella arvalla, linkitän blogistani arvontaasi.

  VastaaPoista
 5. Yhdellä mukana.
  Pihakukkien aika alkaa olla ohi. Hyvä puoli se, että ei tarvitse kastella.

  VastaaPoista
 6. Enmämitäänkoskaanvoita - mutta yhdellä mukana :D

  VastaaPoista
 7. Yhdellä mukana, olisi ihana kirja vaikka lahjaksi! Ja itselle toki myös.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukava arvonta, osallistun mielelläni yhdellä arvalla!
  Samanlaista kiirettä on pitänyt minullakin, eikä puutarhahommat enää suoraan sanottuna pahemmin houkuttele. Tänäänkin oli niin harmaata, että en millään innostunut lähtemään ulos. Mutta jospa nyt nauttisi ihan ansaitusti sohvalla pötköttelystä :)

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva arvonta. Mukana yhdellä arvalla. - Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 11. Ihana kirja, tavoittelen sitä yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 12. Ireoota tarvitahan aina. Yhyrellä mukana.

  VastaaPoista
 13. Oi että, yhdellä mukaan kivaan arvontaan! :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 14. Minä vähän kaipasinkin sinua! Tuo Aulanko on sitten ihana paikka!! Käyt varmaan usein siellä? Minun on aina kesällä pakko päästä sinne :) Upea kirja, tahtoisin mukaan arvontaan tietysti.

  VastaaPoista
 15. Täällä myös kukkaihmisen pihatouhut ovat jääneet viime aikoina huonolle tolalle. Kanervia ja lyhtyjä olen laittanut pihalle, mutta kaikki muu näyttää omaan silmään valjulta eikä pihalla huvita juuri mitään tehdä. Yhdellä arvalla mukaan, tätä kirjaa olisi kiva lukea pimenevinä iltoina.

  VastaaPoista
 16. Mukaan kivaan arvontaan yhdellä arvalla, seuraan bloggerin kautta.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Mukaan kivaan arvontaan yhdellä arvalla, seuraan bloggerin kautta.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Mielenkiintoinen kirja, joskin vielä ei ainakaan ole tekeminen loppunut pihalta :D Yhdellä mukaan! talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 20. Yhdellä arvalla mukana! Kirja vaikuttaa kiinnostavalta :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Jep. Yhdellä arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 22. Yhdellä arvalla mukana. Olisi kyllä hyvä inspiraation lähde tuo kirja pihapiirin kunnostamiseen. :) hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 23. Kirjapalkinnot kiinnostavat aina. Yhdellä arvalla mukana.
  marjo.vesanto@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Onnea kaikille arvontaan! Kaikki bloggerin kautta lukijoinani olevat hyväksytään mukaan =)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa kovasti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...