07 marraskuuta 2016

Kirja on arvottu!

Kiitos kaikille kirja-arvontaan osallistuneille! Tällä kertaa arpaonni suosi Gittaa, paljon onnea! Pistä minulle sähköpostilla yhteystietosi, niin laitan paketin postiin =)Talvi on sitten tullut. En ollut vielä yhtään asennoitunut pakkasiin ja lumisateisiin, vastahan syksy alkoi. Talvi todellakin yllätti tämän tarhurin. Puutarha saatiin jotenkuten siivottua ja nythän lumi peittää näppärästi loput roskat alleen. Meikäläinen ei tuosta kaljusta pihapiiristä hirveästi kauneutta osaa löytää, joten kuvaaminen on viime aikoina jäänyt ihan unholaan. Eilen virittelimme puihin ja pensaisiin valoja ja tunnelma parani heti. Jouluun on vielä aikaa, mutta marraskuun kestää parhaiten ehkä sillä, että virittäytyy joulun odotukseen. Olen jo hommannut ensimmäisen joululahjankin, aikaisemmin kuin ikinä!


Ja joulun jälkeen sitä saakin jo pikkuhiljaa ryhtyä kevään odotukseen.

Iloa viikkoosi!23 kommenttia:

 1. Parhaimmat onnittelut voittajalle!

  Talvi tosiaan tuli aikaisin, olisi voinut tulla joskus myöhemminkin! Meillä kylmänkukka teki nupun lokakuun lopulla, oli kai niin kylmää, mutta lumikerros ja pakkanen kaatoi ihanuuden! Nyt on piha autio, onneksi voimme nauttia kesän kuvista täällä blogistaniassa ja kuva-arkistoissamme :D

  Mukavaa viikkoa Kurjenkello!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvi tuli ja taitaa mennäkin. Eipäs kyllä vesisateetkaan houkuta. Onneksi kuva-arkisto pullistelee kesäkuvia, joten niiden katseluun voi uppoutua marraskuisessa hämärässä.

   Poista
 2. Niin se vaan on, että autoilijat ja puutarhurit ovat yllätettävissä talven tullessa:) Mutta samanlainen joulun odotuksen fiilis valtaa mielen kun tulee lunta ja puut ja pensaat saavat ylleen valonhippuja. Mukavaa viikkoa sinullekin!

  t.Sirkku/Kukkia&haaveita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kunpa sitä lunta riittäisi jouluksikin! Lumiset maisemat tekevät heti jouluisen fiiliksen =)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ihan kunnolla oli pakkasta ja lunta. Nyt ollaan jo nollassa lämpötilojen suhteen.

   Poista
 4. Onnea voittajalle!
  Aika vilkas mielikuvitus saa olla, jos jaksaa puutarhasta nyt ylenmäärin mielenkiintoista kuvattavaa löytää. Yllätyin, ettei maa ole vielä kovin jäässä, sillä alapihalla kävellessäni sammalpinta tuntui lumen alla mukavan pehmeältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi on kyllä hyvä suoja kasveille ja onhan maisemat kauniit ja valoisat. Vanha kansa taitaa sanoa, että marraskuun lumi ei pysy, joten saas nähdä miten käy.

   Poista
 5. Onneksi valoilla saa pihalle ja terasseille vähän piristystä. Minäpä olen jo lähettänytkin ekan joulupaketin ulkomaille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, valoilla saa kummasti piristystä harmauteen. Nykyään on niin kivoja valojakin, jotta mikäs niitä on viritellessä. Eka joululahja jo lähetetty, hyvä hyvä! =D

   Poista
 6. Onnea voittajalle Kaunis kuva :)

  VastaaPoista
 7. Onnia voittajalle!
  Harvinaasta, etten oo viälä virittäny lisävaloja pihalle. Tuanne kylymyytehen ei ny tee miäli eres mennä, muutaku pakon eres. Munki yks kylymänkukka teki nuppuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylmyys oli viime viikolla jäätävää, kun vielä tuuli lisäsi pakkasen purevuutta. Nyt on ainakin meillä palattu nollakeleihin. Taitaa lumet saada kyytiä.

   Poista
 8. Onnea Gittalle! Eikö se ole kumma, kun tuo talvi yllättää kaikki joka vuosi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä se yllättää! Mieluiten sitä jatkaisi kesää pidemmälle. Talvikausi on täällä niin pitkä.

   Poista
 9. Onnea voittajalle!
  On ollut ihanaa, kun on ollut "lomaa" puutarhasta, mutta nyt jo alkaa olemaan tylsää :D Onneksi on valot, kynttilät, askartelut ja betonityöt, niin ei piha näytä ihan kaljulle ja tylsälle talvellakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullapas tuntuukin olevan mukavasti kaikkea puuhaa puutarhakorvikkeeksi! Pakkoloma puutarha on ihan hyvä, keväällä on sitten intoa taas vaikka muille jakaa =)

   Poista
 10. Voi että, minäkö voitin, ihanaa! Kerrassaan sopivaa luettavaa tähän vuodenaikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin onnellisesti kävi, onena! Löysitkin sähköpostiosoitteeni ja sain yhteystietosi. Laitan paketin postiin piakkoin.

   Poista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa kovasti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...