12 helmikuuta 2015

Kevättä ilmassa!

Viime päivien lämmin sää on lisännyt vettä tämän kukka-addiktin myllyyn. Ihan kuin olisi jo kevät! Keväisin sekoaa kylän kissat ja koirat, mutta varsinkin tämmöinen puutarhaan langennut, kuten minä. Unelmia ja ideoita pursuaa mielissä, siemenpussien rahina on kuin musiikkia korville ja posti kiikuttaa erilaisia kuvastoja houkuttamaan puutarhahullun häilyvää mieltä. Mukavaa aikaa! 

Mielenmalttia on kuitenkin hyvä harjoittaa. Ei kannata kylvää kaikkea mahdollista liian aikaisin, jollei ole tilaa ja valoa tarpeeksi taimivaiheessa. Tätä mantraa nyt hoen päivästä toiseen, intoa siis touhuun ainakin riittää.Tänään saapui yksi siementilaus, vielä yksi olisi tulossakin.Pari kuvaa tulppaaneista kuitenkin sopii oikein hyvin jo tähän keväiseen tunnelmaan, eikö?

Ilokseni olen saanut uusia lukijoita! Lämpimästi tervetuloa joukkoon mukaan, toivottavasti viihdytte pienen puutarhan unelmien parissa.

Käykääpä muuten kurkkaamassa Kosmosta ja leijonankitaa blogissa. Sieltä löytyy lisää kuvia puutarhastamme.

9 kommenttia:

 1. Kiva keväinen postaus ja oikein kauniita tulppaaneja ! Noin ne kannattais laittaakin samaan rykelmään kaikki, niin tulee näyttävä lopputulos. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia vaan :) Joo, yhteen läjään vaan kannattais malttaa laittaa. Jännä nähdä onko myyrät syöneet kaikki syksyn sipulit, vai onko luvassa kukkaloistoa.

  Asiasta kukkaruukkuun, mitä akileijaa sä muuten jo kylvit??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. William Guinnessiä, se sulta saamani taimi kuoli viime kesänä. :( Kerran luulin ilokseni siemenien jo itäneen, kunnes myöhemmin totesin, että ne olikin jotain roskia vaan. Käynti Specsaversillä kannattaisi varmaan.... ;)

   Poista
 3. Oikein hyvin sopii tulppaanit tähän mielentilaan!
  Ensimmäiset kylvöt tehty ja siementilauksia todellakin tehty, ruotsin maata myöten :-)
  Tänä aamuna taas pakkasta -12C, pari päivää jo oli plussan puolella ja nyt on sitten todella liukasta :(
  Mutta näinhän sitä kevättä kohden mennään!
  Ihanaa päivää sinulle 'puutarhaan langenneelle' !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei enää Suomen markkinat riitä, ei ;) Viime päivien aurinko oli niin luksusta, mutta eiköhän tässä vielä kylmässäkin joudu kärvistelemään. Voiton puolella mennään taas kuitenkin!
   Mahtavaa päivää ja viikonloppua myös sinulle!!

   Poista
 4. Mielenmalttia todellakin tarvitaan tähän aikaan vuodesta. Joskus olen sen unohtanut ja meinannut läkähtyä koulittavien taimien määrään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Susanna ja tervetuloa lukijaksi! Todella tarvittaisiin sitä kuuluisaa malttia, meinaan tuttua on tuo taimiin läkähtyminen...Koulimisen jälkeen tuntuu, että taimia on miljoona ;)

   Poista
 5. That's nice to see the little touches of spring !
  Great pictures !

  VastaaPoista
 6. Hi Ela! I'm glad that you like my pictures, thanks :) Isn't it nice that the spring is almost here!!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa kovasti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...